Nyheder

Center Jump bliver til Odense Faldskærmscenter

Faldskærmsklubben Center Jump har i de seneste år været igennem en stabil vækstperiode og nu tager vi skridtet videre. Et navne- og logoskift er kun starten på ambitionerne her i H.C.A. Airport.

Vi er her for at give jer de bedste muligheder for at springe faldskærm i Danmark, og det vil vi gøre næste år ved at være mere tilstede og med langt større synlighed og professionalitet. Telefonerne er åbne alle ugens dage og vi tager gerne imod jeres ønsker og ideer til en helt speciel oplevelse.  Dit tandemspring vil fremover blive mere strømlinet. Få f.eks. videoen af dit spring udleveret kun 20 min. efter du er landet.

Vi har et fast team som lever for at springe faldskærm, så det sikrer dig en personlig oplevelse, håndteret topprofessionelt. Vores tandemmastere har tilsammen mere end 20.000 spring, så du kan roligt slappe af og nyde din tur i fritfald. Dertil kommer alle vores fritfalds-instruktører, kameraflyvere og almindelige faldskærmsspringere som alle bidrager til en fantastisk euforisk stemning.

Odense Faldskærmscenter har igennem mange år været et samlingspunkt for dansk faldskærmssport og vi håber i fremtiden at have langt flere aktiviteter og styrke sporten.

Vi ses til en flyvende oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Følg os på de sociale medier