FAQ

Er det sikkert at springe faldskærm?
Det korte svar er ja. Der florere mange rygter om faldskærmsspring fordi det virker, så ekstremt, men sandheden er at der bliver sprunget hundrede tusinde faldskærmsspring hvert år og der er meget langt i mellem uheld. Det er selvfølgelig ekstremsport, så der er forbundet et hvis risici, men sammenlignet med skiløb, hesteløb og andre ekstremsport er det rigtig sikkert.

Hvad er aldersgrænsen?
Der er ingen aldersbegrænsning for et tandemspring. Vi springer med alle fra 4 år til og med 100 😉 Solokursus er aldersgrænsen 16 år. Hvis du er under 18 år skal du have en underskrift fra forældre eller værge med.

Kan jeg springe som handicappet?
Ja det kan du godt. I langt de fleste tilfælde vil vi uden problemer kunne springe med dig. Vi har mange erfaringer med blinde, døve, spastisk lammet, sklerose og multi amputationer. Du er meget velkommen til at kontakte vores tandem koordinator på kontakt@ofc.dk

Hvornår springer i?
Vi springer hele året rundt. I sommer halvåret springer vi tirsdag, torsdag og hver weekend. Hvis du trykker book tandem kan du se hvilke tider vi har ledige til dig.

Hvornår skal jeg være der?
Det tidspunkt du har booket på er møde tidspunktet. Hvis du har booket en tid klokken 14:00 så ankommer du bare der.

Hvor lang tid tager et tandemspring?
Du skal forvente at bruge ca. 2 timer på dropzonen fra du ankommer til du er landet igen.

Hvordan får jeg min video?
Ca. 20 min efter du er landet vil din videomand have klippet videoen og du får en USB stik med hjem.

Kan jeg medbringe mit eget kamera?
Nej det kan du ikke. For at springe med kamera skal man have 150 spring og en uddannelse hos en af vores instruktører. Det er udelukkende på grund af sikkerhed, da et kamera fjerner meget fokus. Hvis du vil have video kan du købe det hos en af vores meget erfarne videofolk.

Hvad hvis der er dårligt vejr?
Faldskærmspring er meget vejrafhængigt og du kan derfor komme ud for at vi aflyser. Hvis det er tilfældet vil vi sende dig en mail med instruktioner om ombookning eller hvis det er på dagen vil vi kontakte dig via telefonen.

Hvilket tøj skal jeg have på?
Som udgangspunkt skal du have praktisk tøj med. Det vil sige tøj du kan bevæge dig i.
Tøj som vi helst ikke ser dig springe med er: Hættetrøje, dynejakke, stramme jeans, kjole, høje sko eller sandaler.

Kan jeg spise før mit spring?
Helt bestemt! Vi anbefaler at du spiser helt normalt inden dit spring. En tom mave derimod kan gøre dig lidt dårlig og svimmel i varmen.

Hvornår udløber et gavekort?
Gavekort købt igennem os har en levetid på 2,5 år

Jeg har et gavekort fra en ekstern udbyder, kan jeg springe hos jer?
Ja det kan du sagtens. Du kan dog ikke booke en tid via vores system. Du skal derfor skrive til kontakt@ofc.dk med en ønske om dato samt, navn, adresse, alder, vægt, email og hvorvidt du ønsker video eller ej. Så modtager du en mail til bekræftelse af bookningen og medbringer blot dit gavekort på dagen.

Er jeg forsikret?
Som tandemgæst betragter de fleste forsikringsselskaber aktiviteten som en forlystelse og du vil derfor være dækket på samme måde som hvis du var i tivoli.
Hvis du deltager på solokurset bør du hos dit forsikringsselskab tegne en farligsport forsikring som indebære faldskærmsspring. Vi har igennem DFU en 3. Partsforsikring til alle typer spring.

 

 

Følg os på de sociale medier