Solokursus

2.195 DKK - 1 spring

3.000 DKK - 6 spring

Du kan selv blive faldskærmsspringer

OBS: Vi har afholdt sidste elevkursus for 2023. De nye kurser vil blive tilgængelige fra Januar.

Alle med et fornuftigt helbred og med mod på livet kan blive faldskærmsspringer! Har du interesse i et faldskærmsudspring på fyn?
Vi starter kursus for nye faldskærmsspringere fra marts måned og afholder herefter kurser fordelt jævnt herover sommeren, indtil vi når oktober.

På dit første spring bliver du hægtet fast til flyveren, og din faldskærm udløses automatisk. Herefter får du styringshjælp fra jorden via en radio, så du kan flyve din faldskærm ned til jorden og lande med det største smil i hele verden.

Prisen for kurset er 2.195 kr. og indeholder alt hvad du har brug for for at udføre dit første faldskærmsspring: leje af grej, det første spring og 4 måneders medlemskab af Odense Faldskærmscenter og Dansk Faldskærms Union.

Skal du for alvor opleve, hvorfor fuglene synger, og gøre faldskærm til din nye hverdagshobby hver uge? Så kan du også købe et solokursus, der indeholder alt det ovenstående, men i stedet for 1 spring får du de første 6!

Tilbud: Prisen for kursus m. 6 spring inkluderet er 3.000 Kr. Det vil sige, at du sparer 1.280 kr. i forhold til at have købt 6 spring for sig selv.

Du får efter kurset udleveret et logkort, der viser, at du har gennemgået Dansk Faldskærms Unions grundkursus. Dette bevis gør det muligt at springe overalt i Danmark, såfremt der er en instruktør til stede.
Ønsker du at fortsætte din springkarriere efter det første spring, kan du vælge mellem 2 forskellige veje frem mod dit C-certifikat. Det kan du læse meget mere om i uddannelses-fanen.

Har du lyst at se, hvordan det foregår, er du altid velkommen til at kigge ud til H.C.A. Airport og se os, når vi springer, eller få svaret på yderligere spørgsmål.

Fra marts til oktober springer vi (såfremt vejret tillader det) hver tirsdag fra kl. 17:00, og der vil være aktiviteter de fleste weekender fra kl. 09:00.

Selve kurset starter om tirsdagen kl 18:00 og kan vare op til 4 timer; her bliver alt det teoretiske gennemgået, før vi igen mødes fredag kl. 18:00 til de sidste praktiske øvelser, hvorefter I er klar til at foretage jeres første faldskærmsudspring lørdag morgen.

Hvis man har lyst til mere end et spring, så kan det også lade sig gøre på samme dag. Vi anbefaler dog, at du snakker med din instruktør om det videre forløb; læs mere om de 2 forskellige uddannelser på siden her.

For mere information og tilmelding kontakt os på tlf. +45 26 78 46 46
eller på mail kontakt@ofc.dk

Book dit kursus her Køb gavekort her

Find os på Instagram

Følg os på de sociale medier