Solokursus

1.995 DKK

Du kan selv blive faldskærmsspringer

Alle med et fornuftigt helbred og med mod på livet, kan blive faldskærmsspringer!
Vi starter kursus for nye faldskærmsspringere fra marts måned og afholder herefter kurser fordelt jævnt herover sommeren, indtil vi når oktober.

På dit første spring, bliver du hægtet fast til flyveren og din faldskærm udløses automatisk. Herefter får du styringshjælp fra jorden via en radio, så du kan flyve din faldskærm ned til jorden og lande med det største smil i hele verden.

Prisen for kurset er 1.995 kr. og indeholder alt hvad du har brug for, for at udføre dit første faldskærmsspring, leje af grej, det første spring og 4 måneders medlemskab af Odense Faldskærmscenter og Dansk Faldskærms Union.

Du får efter kurset udleveret et logkort, der viser at du har gennemgået Dansk Faldskærms Unions grundkursus. Dette bevis gør det muligt at springe overalt i Danmark såfremt der er en instruktør tilstede.
Ønsker du at fortsætte din springkarriere efter det første spring kan du vælge mellem 2 forskellige veje frem mod dit C-certifikat. Det kan du læse meget mere om i uddannelses-fanen.

Har du lyst at se hvordan det foregår, er du altid velkommen til at kigge ud på H.C.A. Airport og se os når vi springer, eller få svaret på yderligere spørgsmål.

Fra marts til oktober springer vi (såfremt vejret tillader det) hver tirsdag fra kl. 17:00
og der vil være aktiviteter de fleste weekender fra kl. 09:00

Selve kurset starter om fredagen kl 18:00 og kan vare op til 4 timer; her bliver alt det teoretiske gennemgået før i igen mødes lørdag kl. 8:00 til de sidste praktiske øvelser, hvorefter i er klar til at foretage jeres første staticlinespring lørdag, omkring middag.

Hvis man har lyst til mere end et spring, så kan det også lade sig gøre på samme dag. Vi anbefaler dog at du snakker med din instruktør om det videre forløb; læs mere om de 2 forskellige uddannelser på siden her

For mere information og tilmelding kontakt os på tlf. +45 26 78 46 46
eller på mail kontakt@ofc.dk

Book dit kursus her Køb gavekort her

Uddannelse på Instagram

#ofcelevuddannelse

Følg os på de sociale medier