Nyheder

Faldskærmssæsonen 2021

Januar-februar 2021

Efter en lang og mørk vinter, ser vi endelig frem mod lysere tider. Specielt fordi vi nu må begynde
at springe faldskærm igen!
Odense Faldskærmscenter har, ligesom resten af landet, været lukket ned siden 8. december
2020. Julefrokosten blev aflyst og de ugentlige aftener med mad måtte sættes på pause.
Vi må endnu ikke benytte klubhuset i stort omfang, men det hele bliver lidt nemmere at overskue
med luft under vingerne og den udsigt, vi elsker så højt!

Nyt fra bestyrelsen

Hansjørgen har valgt at trække sig som næstformand og Mads Lind Larsen har overtaget denne post.
Sille Baatz har udskiftet sin post som suppleant med en post i bestyrelsen.
Vi vil fra bestyrelsens side gerne takke Hansjørgen for hans store arbejde som næstformand og forhåbentlig får han lidt ekstra tid til at springe i fremtiden.
Den planlagte generalforsamling, der skulle afholdes d. 17. marts, er udskudt på ubestemt tid.
Hold derfor øje med, hvornår en ny dato bliver meldt ud.

Fondsmidler til klubben

Martin Bang har lavet et fantastisk stykke arbejde med at søge fondsmidler og dette har resulteret i at klubben modtager 448.000 kr. i støtte fra Odense Kommune.
Fondsmidlerne skal blandt andet bruges på nyt tag, nye vinduer og en ”makeover” på facaden.
For at komme i mål med renoveringen af klubben, har vi brug for alle de frivillige kræfter vi kan få!
Så uanset om du er god til at male, svinge en kost, holde vaterpasset lige, rydde op eller lave mad til sultne håndværkere, har vi brug for DIG!
Derudover har vi modtaget 90.000 kr. af DIF som skal bruges på nyt udstyr, deriblandt et nyt
overgangsrig til elever.

Klubtur 2021

Årets klubtur vil finde sted i uge 29. Turen går i år til Norge. Vi satser på dejligt vejr, mange spring, gode øl og måske et par fester undervejs.
Om du vil springe en masse, drikke en masse øl eller bare hygge, så meld dig til! Skriv til Anna Fisker og vær med til at gøre turen endnu bedre.

Årsvideo 2020

Frederik Ploug og Morten Morre er i øjeblikket i fuld gang med at redigere årsvideoen med alle de fede klip fra 2021. Grundet corona-restriktioner er det endnu ikke klart, hvordan det bliver muligt at få den fremvist, men der er helt sikkert noget at glæde sig til! Så hold øje med klubbens medlemsside på Facebook, hvor invitation til fremvisning bliver lagt op.

Instruktørelever i OFC

I år er der tre instruktørelever i OFC, Mads Lind Larsen, Anna Fisker og Bjarke Schmidt. De kommer derfor til at være aktive og involverede i
undervisning, udtjekning og afsætning af elever. Sig endelig hej til dem, når I møder dem ude i klubben!

Planlagte aktiviteter

Der er planlagt en masse spændende aktiviteter i OFC i år! Der er lavet en aftale med Kolding Faldskærmsklub (KFK), hvor vi låner deres fly nogle weekender, hvor der derfor vil være to fly! Se kalenderen, som lægges op på medlemssiden på Facebook for nærmere datoer.
Der er også weekender, hvor vores flyver er på besøg i Kolding Faldskærmsklub (KFK), så tag endelig på besøg derovre, så skal du nok få nogle fede spring!

Elevuddannelse

Der vil fremover være større fokus på manueluddannelsen, da det giver mest mening i forhold til instruktører og størst mulighed for spring for elever. Som elev kan du derfor glæde dig til at få en masse spring og mulighed for at komme endnu hurtigere igennem din uddannelse som faldskærmsspringer!

Kalenderen 2021

Årets kalender ligger inde på medlemsgruppen og elevgruppen på Facebook, så gå ind og notér dig alle de vigtige datoer (specielt klubfest!), så er du klar til et fedt faldskærmsår! Sørg også for at notere dig, hvilke weekender vi har dobbeltfly, så du er sikker på at få en masse fede spring.

Passivt medlemskab

Det har været efterspurgt, og nu er det blevet muligt at få passivt medlemskab i Odense Faldskærmscenter. Så hvis du er gammel springer, god ven af klubben eller har af andre grunde lyst til at støtte op om det arbejde, klubben og alle vores frivillige laver, så skriv til kasserer@ofc.dk, hvorefter du vil modtage al den nødvendige information. Det koster 50 kr. pr. måned, og man kan med passivt medlemskab benytte klubben og dens faciliteter og deltage i alle klubbens aktiviteter på
samme vilkår som med et normalt medlemskab.

Skriv et svar

Følg os på de sociale medier