Nyheder

Januar 2024

Kan du tælle 1, 2, 3…

Eller måske vi burde tælle 3, 2, 1 (skål) – for OFC er blevet beriget med ikke blot en eller to, men hele tre nye Instruktør 1’ere! Der skal lyde et kæmpestort tillykke til Bjarke, Martin og Stefan fra hele Odense Faldskærmscenter.
Instruktøreksamen blev afholdt d. 27-29/10 i Varde. Her deltog de tre og fik altså den nye titel i hus. Klubben var også repræsenteret med figuranter, der stiller op til bl.a. udtjeksprøver. Et tak sendes til Anne Mette, Jakob og Ginni som deltog her.

Vi har naturligvis fejret deres nye titler med en traditionel omgang i baren. Og nu ser vi frem til at fejre det hele den kommende sæson ved at lade dem holde overblikket på springdagene og stemple i elevernes logbøger, når dagen er omme.

Medexaminator, Claus Larsen udtaler efter veloverstået eksamensweekend: ’STORT tillykke drenge, jeg er stolt af at kunne være medexaminer på jeres flotte eksamen, glad for at kunne hjælpe før det, og ydmyg og taknemmelig for at kunne arbejde sammen med jer fremadrettet – i gjorde det rigtigt godt – I Will be your Wingman any time.’

Figurer i frit fald

Det seneste år har også budt på FS. Vores skønne springere, Anna, Mads, Max og Sille, som tilsammen udgør Violent Collision fik en flot 2. plads til indendørs 4-way i AA-rækken med et snit på 13,8 point. Sølvet hentede de hjem blandt hele 5 hold, der kæmpede om metal i AA-rækken.
Et par måneder inden årsafslutningen med Indoor bragte de stolthed over OFC med en flot 1. plads til DM, også i AA-rækken.
Vi ser frem til, hvordan holdet udvikler sig fremadrettet med hjælp fra coach. Samtidig er vi spændte på, hvor mange medaljer, de hiver med hjem til OFC i den kommende sæson – og hvilke navne, der skal udgøre holdet.

Året, der gik

Årets sidste springdag har fundet sted og på usædvanlig vis. Det blev nemlig et enkelt lift nytårsaftensdag (31/12), inden boblerne og kransekage satte rammerne for traditionstro klubhygge.
I foråret ankom OY-RUL til HCA Airport, og vi fik hende sprunget ind. Sommeren bød på blandt andet DM og DFU’s 60 års jubilæum
Det blev til hele 238 elevspring og 2746 fun jumps hjemme i OFC.
2023 er også året, der markerer den hidtil største tandembedrift på hele 280 tandemspring. Dette giver særligt håb for den kommende sæson, hvor der skal afvikles endnu flere tandemere. Vi ser frem til at give alle vores gæster én på opleveren.
Alle disse spring, fun som elev- og tandemspring til trods for en sæson, der vejrmæssigt har været en blandet landhandel.

’24 pre-season

Der er massere på programmet i OFC, som man kan glæde sig til, inden sæsonen for alvor starter. Den stod bl.a. på kalenderdag d. 9/1, hvor den kommende sæson blev planlagt og idéer fløj frit, inden de blev sat sort på hvidt med en dato og en plan. Vi ser frem til en sæson med bl.a. kurser i elevgrej-kontrol og tandempakninger. Ydermere har vores helt egne Dorthe og Olav sagt ja til at afholde præs weekender, så der kan arbejdes på knivskarpe landinger indenfor små områder.
Der er seniorpakkekursus d. 13/1, hvor erfarne pakkere bliver endnu dygtigere til deres kram. Sidst men ikke mindst skal der sættes et stort kryds i kalenderen d. 20/1, hvor OFC’s årlige (og lettere post-december) julefrokost løber af stablen. Her er der lagt op til en lækker julemenu og en enkelt snaps eller to. Jeg har hørt en lille fugl synge om et viskestykke, men så har jeg heller ikke sagt for meget.
Mere information om de specifikke events kan findes på online begivenhederne, som kan tilgås via OFC Medlemsgruppen på Facebook.

Skriv et svar

Følg os på de sociale medier